Kostymbyxorna som blev till mjukisar


TJOOOBOOODOOBOO!!!
Var nere på stan lite idag och köpte ett par nya skor. Inte varje dag man får göra det inte. Kommer kanske en bild senare i veckan, kasnke imorgon till och med. När jag och min pojkvän var inne på H&M så hittade han ett par byxor... kostymbyxor! Han provade och dom satt snyggt och så men jag tyckte det var onödigt att köpa ett par byxor som han redan har, eller ja nästan iaf. Men sen kommer han med en super duper kommentar:
Niklas - Men jag kan ju använda dom som "mjukisbyxor"?!
Jag - HAHAAHAA!! Menar du allvar?!?!? Ska du använda kostymbyxorna som mjukisbyxor?! :O
Niklas - JAA?!
Hahahaa han är ju bara för söt!

Annars har jag inte gjort så mycket. Jag gick på historian fast jag inte ville. (bra jobbat) Sen hör och häpna: JAG ELLINOR HAR ÅKT SKIDOR!!!! Hela 6km! Kan ni förstå? Min kropp är fortfarande i chock! Hoppas den återhämtar sig tills imorgon annars blir det jobbigt att gå i alla trappor i skolan.

Nu måste jag börja plugga matte. Jag har ju prov imorgon.
Ha det så bra!
Pusssss ♥

Solen tittar fram


Sommaren - 08


Puss på dig älskling

Sommar = GLASS


Ni har väl inte missat min nedräkning till sommarlovet?! 90 dagar kvar imorgon! Och snart är det april! TJOOOOHOOO!!!!!

Ni får heller inte missa den superduper goda glassen från Sia med smak av VIOL! Min favoritglass helt klart! ;)


#FANTASI

Tjobadoba alla vårälskare!

Om du har missat att det är torsdag idag så vet du det nu! Jag längtar så oerhört efter våren och sommaren! Här hemma kommer det bara mer och mer snö för varje dag som går. SJUKT IRRITERANDE!    


Just nu sitter jag och har datorkunskap (som alltid nu för tiden). Jag har haft skrivtorka i flera dagar nu men nu är det dags att rycka upp sig! Eller hur?


Jag och min käre lillebror ska på badhuset idag och simma lite. Ser fram emot det! Ska tvinga han att simma alla längderna med mig. Annars får han inte en glass sen när vi är klara.


Nu borde jag börja jobba lite.
Puss puss ha det så bra så hörs vi.


HURRA HURRA HURRA!

TJENA bloggen!

Sitter i skolan och ska snart sluta!

Min lillebror fyller fjortis idag!!!!

HAHAHHAAA

Snacka om att jag ska reta han resten av året! Kommer inte säga hans namn på ett år! Bara FJORTIS! Gud vilken snäll och go storasyster han har. Kommer ni ihåg när man var fjorton? Shit va töntig man var!!! (som om jag inte är det nu liksom...) Känns som det var en evighet sen men dat var ju inte så länge sen. Läktar inte tillbaka. Ja och nu är man sjuton och livet leker, eller ja typ i alla fall, hihii.


Ikväll ska vi käka tårta och tjocka oss! FAN VA GOTT!

Och i helgen ska vi ha "klass återträff" eller har jag fattat det fel kanske? Skulle inte förvåna mig.

Lägger upp en söt liten video.

Puss puss på er! Ha det toppen resten av dagen!




Ε

Onsdagen den 4:e MARS!

TJOHOO SNYGGINGAR!
Idag är det den 4:e mars! Visst går tiden fort? Det känns som det nyss jul?! Men tyvärr så ligger snön kvar här hemma i byn.... *SUCK!* Jag hoppas att våren har kommit hem till dig. När jag vaknade idag så hörde jag hur fåglarna kvittrade. Det var hur mysigt som helst! Fler sånna mornar tack!

Ja, idag börjar jag skolan kl 15.00. Vi ska bara kolla på teater eller så var det film. Sen slutar vi. Super duper härligt! Så innan skola börjar ska jag och min snygging Lovisa ner till fiket och plugga matte. Låter inte de mysigt så säg?! hihii

Aja nu måste jag göra mig klar. Ha en toppen dag allesammans så hörs vi!
Puss

Skolan börjar...


O.B.S! 
Iironiska bilder!

puss

100 dagar kvar till sommarlovet!!!!!
xoxo

Dagens fråga


Sommar och sol skulle inte sitta helt fel, eller vad tycker ni?

RSS 2.0