T O M T E L A N D

Imorgon är det julsfton! Kan fortfarande inte fatta det! Aja jag har iaf varit ute i julstressen och köpt julklappar till min älskling :) Jag hoppas att han blir glad. Det blev inget av de jag hade tänkt mig att köpa +att jag försa mig tidigare idag vad jag hade tänkt att köpa till han..... haha "Dumma blondin" tänker ni nu!

Men nu ska jag nog ta och krypa ner i sängen och vänta på att tomten ska komma med julklapparna och lägga de under granen (tallen). Men först måste jag slå in lite julklappar själv. 

Jag hoppas att tomten hinner komma hem till er små barn, ni vet väl att han bor på Tomteland, som ligger i Mora? Alltså måste han komma hem till oss först. (smart jag är! hihii) Nejdå jag bara skoja med er!
God Jul på er!
 

G O D J U L !



God jul och gott nytt år på er alla små läsare! Hoppas ni får en toppen jul! Får se om jag hinner blogga mer idag eller så får det bli imorgon. Nu ska jag ut på stan och köpa de sista julklapparna och som ni redan vet ska jag köpa till min älskling. hihii

Jag var ju på spa idag! Det var bland de bästa jag någonsin varit med om! Helt underbart!
aja Puss puss på er!
Ta hand om er!

J A G F I N N E R I N G A O R D !


Utan hans musik vet jag inte vad jag skulle göra de dagarna då jag är ledsen eller glad! Håkans musik går att lyssna på jämt! Ja, jag vet att han kanske inte har världens finaste sångröst men hans texter är de finaste jag någonsin hört, man kan sätta sig in i situationen. Ingen människa i världen kan förmedla känslor som Håkan!

Idag är just en sådan dag som Håkans musik spelas för fullt på stereon inne på mitt rum. Då jag hoppar upp och ner, dansar hit och dit.

I sommar blir det Håkan som gäller! Massa spelningar och mys! Tjohoo!

Men nu ska jag ringa mamma och sen ska vi ut och köpa en massa julklappar! Jag ska köpa till min älskade Niklas,menjag kan tyvärr inte skriva vad jag ska köpa eftersom han kanske går in och kolla bloggen sen. Ni får veta vad han får efter jul ist.

Imorgon ska jag till Mora Hotell och få massage i en hel timme! Först ska jag få helkropps massage i en halv timme sedan efter det ska jag få ansiktsbehandling i en halv timme! Lyx eller vad? Dagen innan julafton och allt. Det kan ju bara inte bli bättre?!

...










Idag känner jag bara att jag vill kasta ut den där jävla xboxen ut genom fönstret! Fan vad jag HATAR de! Ja, jag vet att hata är ett starkt ord med jag menar det! ....... SUCK!

Årest önskelista



Håkan tröja!

Tygkasse

Tygkasse

Tygkasse

Volymtång - Björn Axén

Systemkamera

Min älsklings hund!

Pengar!

Slinga håret!

Fredag och lov!



Sista dagen i skolan idag!
På kvällen ska vi till Rättvik och festa loss! Jag var och köpte så jävla snygga kläder som jag ska ha på mig! Får se om jag lägger upp en bild sen...

Ledsen för uppdateringen. Jag har haft jävligt mycket att göra här hemma den här veckan. Vi håller på att renovera om och idag blv det helt klart, och fan va snyggt det blev!

Aja måste sova nu, pusspuss och nattinatti <3


Otursdag = Tisdagar

Åhhh äntligen får jag lägga mig i sängen...! Jag och mamma har städat från de vi kom hem kl 19 tills nu kl tolv! Känner mig som en gammal dam som vare sig kan sitta eller gå. Har haft ont i ena skinkan hela dagen, (sen igår när jag var ute och sprang och så klart halkade jag...) skavsår på hälarna och ont i ryggen, engelska testet gick så jävla dåligt (har aldrig gjort så dåligt i hela mitt live tror jag!) mitt hår har sett ut som rena skatbot och ja, allt har varit skit idag! Gud vad jag klagar hela tiden... Nej nu måste jag börja bli lite mer positiv! Det är ju snart jul och jullov!


Fast nu kom jag på en positiv sak med den här dagen, jag har beställt spa tid tills nästa tisdag. En hel timme! Det kommer bli helt underbart!  


Så här känner jag mig just nu....


Äntligen är drottningen tillbaka!


Man kan aldrig få nog av Britney Spears! Hon är bäst alltså. Har kollat in massa musikvideor på henne från när hon var ung, och jag måste ju bara säga: ”SHIT vad snygg hon är!”. Jag tror inte jag är ensam som tycker det?

Ekvationer... och lussebullar


Nej fy, på mig själv! Nu har jag setat här vid datorn i över två timmar! Fast jag behöver plugga till matteprovet som är imorgon.... SHIT! Hoppas det kommer gå bra! Om jag inte får bra betyg så tänker jag göra om det efter jul, för jag vet att jag kan! :P hihiii
Nu blir det plugga hårt som gäller!

SUCK...



Vad ska man göra när ens pojkvän bara spelar Xbox hela jävla tiden?!...........

Julen är här!

Under julen är man hur jävla stressad som helst! Iaf jag. Alla prov i skolan lägger lärarna innan man går på jullov, sjukt irriterande! Allt som är jobbigt i skolan kommer just innan jullovet! Varför måste det vara så?! Jag menar det är ju inte bara vi elever som är stressade och irriterade just då, lärarna är ju minst lika stressade eller? Plus att lärarna klagar på att vi elever är så trötta på lektionerna och inte orkar jobba. Men det är ju inte så lätt när det är mörkt när vi vaknar och mörkt när vi väl får sluta och komma hem är det mörkt igen... Inge solljus what so ever?! Inte konstigt att man inte orkar jobba eller i värsta fall komma till skolan överhuvudtaget. Vi alla vet ju att man blir trött av att inte få tillräckligt med solljus varför då lägga alla de jobbiga proven och kraven då?  

Men nu ska jag inte vara så kritisk mot skolan utan det händer även roliga saker i skolan under jul. Man får ju pyssla och äta massa pepparkakor och lussebullar! Apropå lussebullar har jag och min älskling baka det idag! De blev så jävla goda! Alla människor i hela världen borde få smaka de!

Receptet finns på Aftonbladet tror jag att det var, med kesella i.
Super goda! Hela helgen har varit en riktig bak helg! Mys pys


Men nu måste jag krypa ner till kojs och sova.
Imorgon blir det hård plugg + springa!
Matte prov i ekvationer på tisdag...! Men det kommer gå bra (hoppas jag).
Puss god natt -v-   


Lite mer om mig

Namn jag kallas för:
Pellsie (av min älskling Niklas)


Hårfärger du haft:

Brunt, Råttfärgat, Grönt, Orange, Gult, Lysande, Blond, Mörkblond, Mörkrött
Just nu är jag blond.
 

Favorit färger:
Marinblått, Mörklila, Svart, Vitt
 

Saker som skrämmer mig:
Häxan i Snövit

Något du alltid gör innan du går ut:
Sätter på mig kläder.
Kollar mig i spegeln

Favoritband/artister:
HÅKAN HELLSTRÖM! <3

Vill ha i en relation:
Min älskling NIKLAS


Vad gör du om ett år?:
Pluggar till Frisör eller till Inredare i Uppsala eller Stockholm


Platser jag vill resa till:
Afrika
USA
Rom
(+ en massa andra!)


Barnnamn jag gillar:
Naima!


Saker jag vill göra innan jag dör:
Gifta mig och skaffa minst tre barn
Bo i ett hus intill havet, som jag har designat!
Kastat ut ett pappersplan ifrån Eiffeltornet!
Resa runt jorden


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0