VALBORG!!

TJOOHOOO!

Jag hopps att ni inte har missat att det är Valborg idag?!?! Det har inte jag iaf! Ska hem till en superduper kompis och mysa och ha det trevligt! Denna kväll kommer bli toppen! Hihi Men nu ska jag kila BYE!!!!


Isglass

JAA isglassen blev as god! Men jag gjorde isglassen utan kiwi, alltså enbart proviva. SUPER GOTT!!

HOT!!

Sitter och funderar om jag ska ta och resa på röven och göra isglass av proviva + kiwi? Tror det kan bli gott. Jag återkommer om det var mummmms  : ) so BYE!

SNYGG FREDAAAAG!


Ett år sen : )  Jag och älskling <3


Jag måste bara säga att jag har nog det bäst av alla just nu! Sitter ute på baksidan i solen, det är super varmt känns som en vacker sommar dag. Nyckelpigorna kommer på rad och fåglarna kvittrar i träden. + jag äter ett super gott äpple! Det är konstigt att allt man äter ute blir så mycket godare än om man skulle ätit det inne. Eller är det bara jag som känner så? hihii skullle inte förvåna mig.
Ha en toppen dag! pusss♥


Glad

Jag sitter här med ett leende på läpparna. Sommaren är här! Det var 18 grader i skuggan idag när jag kom hem från skolan. SOMMAR SOMMAR SOMMAR!
Sommarjobbet är nog snart klart också :)
Allt har varit så bra idag!
hihii

dagens låt!

Snurrat runt i huvudet hela dagen! Men det gör inget för den är så jäääääävla BRA!! Avgudar kvinnan och LYKKE LI är hennes namn!

150409

En cykel skulle inte sitta helt fel just nu.
Vårsolen övergick till tunga vita moln.
Dagens utflykt: Återbruket, köpa en ny cykel :)


vår


....

Hej hopp!
Det var inte igår. Nu är våren på väg med stora steg!
skrivtorrrrrkkkaaaaa......!
ledsen

RSS 2.0